verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen?

De verhuisdatum staat in de agenda. Nu moet u toch echt gaan inpakken, maar waar begint u? Bij een verhuizing moeten heel veel dingen gebeuren. De OpruimCompany geeft verhuistips en begeleidt u bij het sorteren en inpakken van uw huisraad. Met onze speciale checklist weet u zeker dat u niets vergeet tijdens het verhuizen.

Begeleiding

Bij een verhuizing moeten veel zaken geregeld worden, dus is het belangrijk op tijd te beginnen. De OpruimCompany geeft u tips met betrekking tot de planning van uw verhuizing . Een goede verhuisplanning scheelt namelijk veel stress. Tevens helpen wij u met het ordenen en inpakken van uw spullen. Daarbij maken wij gebruik van een handige checklist, zodat u niets vergeet. Door het hanteren van een checklist creëert u rust in uw hoofd en heeft u tijd om over belangrijkere verhuiszaken na te denken. Bovendien kijkt De OpruimCompany naar uw gewoonten, wensen en situatie. Aan de hand daarvan geven wij u bijpassende tips en begeleiden wij u bij de voorbereiding en de nazorg van een verhuizing. Door een goed georganiseerde verhuizing behoudt u het overzicht en, misschien nog wel belangrijker, het geeft u rust.

Contact

Wilt u ook een relaxte verhuizing en denkt u dat werken met onze checklist iets voor u is? Neem dan contact op met De OpruimCompany en wij voorzien u van alle tips met betrekking tot verhuizen. Zo kunt u binnenkort met plezier en vernieuwde energie van uw nieuwe huis genieten. Bel 06 – 48177931 of mail naar lianne@opruimcompany.nl voor een vrijblijvende afspraak.

De OpruimCompany helpt u weer grip te krijgen op uw tijd door:

  • te adviseren over verhuizen van groot naar klein
  • te adviseren over interne verhuizingen op kantoor
  • te adviseren bij de voorbereidding van de verhuizing
  • te adviseren over de organisatie van de verhuizing
  • te adviseren bij de keuze van verhuizers
  • te adviseren bij de keuze van wat u zelf doet en wat u laat doen
  • u te leren keuzes te maken (welke spullen gaan mee en van welke spullen neem ik afscheid?)
  • u te leren beter te plannen
Op zoek naar een uniek cadeau?