Annelies

Ik ben een sloddervos. Altijd al geweest. Toen mijn zus mij opgaf voor ‘de grootste sloddervos’ verkiezing, nam ik dat dan ook niet als een belediging. Ik ben nou eenmaal een chaoot die wel betere dingen aan haar hoofd heeft dan het netjes houden van haar kamer.

Toen ik te horen kreeg van de HEMA dat ik de wedstrijd had gewonnen leek het me vooral erg handig dat ik mensen over de vloer zou krijgen die mijn studentenkamer wel even voor me op zouden ruimen. Helaas, zo werkt de OpruimCompany niet. Mijn kamer werd niet alleen opgeruimd, mijn kamer werd ook zo ingedeeld dat ik het ook schoon zou houden. Bovendien was het niet de bedoeling dat ik op een stoel zou toekijken maar deed ik actief mee. Op die manier kreeg ik tips en trucs over hoe ik niet alleen mijn kamer kan opruimen maar ook kan voorkomen dat het weer zo’n bende zou worden als normaal.

Naast dat ik een hele gezellige dag heb gehad, heb ik vooral meer inzicht gekregen in waar het probleem ligt van mijn sloddervosgedrag. Ik ben nog steeds een chaoot maar de titel ‘grootste sloddervos’ is nu niet meer op mij van toepassing.

-Annelies, 22 jaar

kamer%20Annelies%20voor.jpeg

kamer%20Annelies%20na.jpeg

Op zoek naar een uniek cadeau?